Sonya

Sonya

Botaniskans Tulpin Pink Promise

Vi köpte vår första whippet 2020. Den minsta tiken i kullen och också den busigaste tror jag… Lilla Sonya fick följa med oss hem och det har vi inte ångrat en dag! Sonya är fortfarande väldigt liten vilket inte alla utställningsdomare uppskattar ”korrekt fin typ men något petit” har vi fått höra många gånger. Det är inget hon bryr sig om själv utan hon älskar alla – hundar som människor.

Mest av allt älskar hon dock mat och att ligga under täcket. Och när hon är på det humöret drar hon gärna en repa och kollar efter harar, helt obrydd om att det är absolut förbjudet.

Sonya

Botaniskans Tulpin Pink Promise

Född: 24 maj 2020

Uppfödare: Helena Pehrsson

Färg: Brindle

Fullständig info

Edith

Edith

DynamiteBoom I Want It All

2022 tyckte vi det var dags att skaffa en whippet till. Den här gången blev det den största tiken i kullen! Underbara Edith som från första dagen har varit världens snällaste, lugnaste och med en vilja att vara till lags som jag inte trodde var möjlig hos en whippet. Hon går nästan alltid lös, drar aldrig i kopplet och är nöjd bara hon får vara med.

Vi har genom Ediths uppfödare, Kennel Dynamiteboom, fått upp ögonen för Lure Coursing. Så snart Edith hade åldern inne tog hon sitt cert för att sen få börja tävla. Och det är det bästa hon vet!

Vi har också testat på att springa på rundbana och det kan nog blir en fortsättning på det, det är både väldigt roligt samt att hon har visat sig vara väldigt snabb.

Edith är utställd en hel del och får nästan alltid excellent och något CK har det också blivit.

Edith

DynamiteBoom I Want It All

Född: 5 feb 2022

Uppfödare: Camilla Persson & Ulf Persson

Färg: Blue brindle

Fullständig info

Petra Sultan & Per Sultan
Södra Småskolevägen 41
429 44 Särö / Kungsbacka / Halland

 

info@lillagardskennel.se